Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gresskar-Linsesuppe med Maca

+ En god suppe med en maca boost.

Ingredients

Scale
  • 2 kopper linser (kan gjerne ha linser i vann over natten)
  • 1 gresskar eller søtpotet, i terninger
  • 1 løk, skrelt og grovhakket
  • Litt olivenolje
  • 6 kopper vann
  • 1 kopp kokosmelk
  • 1 ts. karri pulver
  • Litt hvitløk
  • 1/4 ts. Purasana Ginger Powder
  • 2 ss. basilikum
  • 2 ss. Purasana Maca raw Powder
  • 1 hode grønnkål, hakket
  • Litt salt og pepper

Instructions

  1. Bland gresskarterninger med 2 ss olivenolje og litt salt og pepper. Stek i ovn til de er møre, ca. 20-30 minutter.
  2. Stek løken og hvitløken i 2 ss olivenolje til den er myk.
  3. Tilsett vann og kokosmelken og sett på lokk. Kok opp, skru ned varmen og la putre til linsene er kokte og i ferd med å gå i oppløsning, 10-15 minutter.
  4. Når linsene er kokte, ha i de bakte gresskarbitene, ingefærpulver, karipulver og macapulver. Kjør suppen til en puré med blender eller stavmikser.