Hvordan det hele begynte

Røttene til Purasana stammer fra Komen, hvor Raf de Jonckheere åpnet helsekostforretningen Biovita i 1977. Året etter startet han et enkeltmannsforeta. Firmaet fortsatte å vokse, og i 1999 flyttet de til større lokaler i Leper.
Raf sin lidenskap for økologiske råvarer av høy kvalitet, flere besøk til utenlandske varemesser og hans sans for de nyeste mat-trendene sikret at han var klar for sitt neste ambisiøse steg. I 2010 ble Purasana-merket født. De første produktene på markedet var økologiske grønnsakspulver. Purasana er fortsatt en trendsetter innenfor helsekost-markedet takket være egne sterke merkevarer.

Målet

Raf De Jonckheere skapte Purasana ut ifra hans lidenskap for naturlige og økologiske produkter. Målet hans var å utvikle, produsere og markedsføre trygge, effektive produkter av beste kvalitet. Dette foregår under hans egen ledelse, og i samarbeid med profesjonelle partnere og laberotorier.
Med Purasana sine produkter ønsker han å gjøre folk sunnere, mer energiske og attraktive. Kort fortalt, å øke den generelle velvære. Dette er hvorfor Purasana ikke bare fokuserer på helse, men også andre aspekter som sport, velvære, hjem og skjønnhet.

På jakt etter inspirasjon?

Meld deg på nyhetsbrev!