Oppskrifter

Du har alltid mulighet til å sette ditt personlige preg på smoothien. Tilsett mer juice for en mer flytende drikk hvis du ønsker det, eller varier med andre juice-typer en de som finnes i oppskriftene. Vi har også valgt fersk eller frossen frukt og bær som er lett tilgjengelig i de fleste butikker. Vær gjerne mer raus med ingredienser hvis du føler at det vil gi deg mer futt og fart! Har du ikke alle ingrediensene til en oppskrift, ikke la det stoppe deg! Lag din egen vri!

 

Klikk på oppskriften for å lese mer.

Alt om spirulina

Du har sikkert hørt om supermaten spirulina. Du har kanskje brukt det før, men hva er egentlig spirulina, og hva gjør det med kroppen din?

Hvordan få mer energi?

Slapp, lite energi og problemer med å komme deg ut av sengen? Heldigvis er det mye vi kan gjøre for å øke energinivået i hverdagen.

Varmende gullmelk

Når det går mot kaldere tider er det ekstra deilig med varmende og helsebringende nytelser. Slik kan du selv lage gullmelk med Purasana!

Magiske Peanutbutter Fudge

Se hvordan du kan lage herlige og saftige peanutbutter fudge med råkakao fra Purasana! En smakfull nytelse som hele familien vil elske!

Purple Beets

Vi har kombinert Acai og Rødbet pulver til en forfriskende og ikke minst sunn smoothie som hele familien kan nyte sammen!

Moringa Latte

Nyt en kopp varm og næringsrik moringa latte. Latten er rik på antioksidanter og utrolig smakfull, samtidig som den varmer godt.